Ficatei in bacon

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2010 | 39097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -ficatei de pui
  • -felii de bacon (cati ficatei tot atatea felii de bacon)
  • -sare, piper
  • -boia
  • -ulei
  • -scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei in bacon:

 Ficateii se curata bine de pielite si se lasa cateva ore in apa rece ca sa iasa tot sangele din ei apoi se lasa la scurs. Se presara pe fiecare in parte putina sare, putin piper si boia. Se "imbraca" apoi intr-o felie de bacon fiecare ficatel in parte. Se fixeaza in scobitori.

Rulourile astfel formate se pun intr-un vas cu putin ulei si se dau la cuptor pentru circa 30 min. Cand sunt gata rumenite se scot din cuptor, se aseaza pe un platou si se pot servi atat calde cat si reci.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Bucataras Medi 1

28.04.2010, 09:55

Bunica, o bucatica nu se pune........................asa ca eu te astept.............

DIANA B 1

18.08.2011, 10:16

Asta-i reteta ce-o cautam vazusem la Cireasa , parca ... si mi s-a facut si alaturi de cartofi Hasselback , mmmmmmmmm , o nebunieeee

jolygina 1

20.09.2013, 12:51

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Galuste de mamaliga cu ciuperci